Even voorstellen

Mijn naam is Maaike Harenberg. Na afronding van de opleiding Agrarische Bedrijfskunde aan de Christelijke Agrarische Hogeschool te Dronten, startte ik begin 2005 mijn loopbaan als grondzakenadviseur.

Bij RE/MAX Vastgoedgroep maakte ik kennis met de veelzijdigheid van het 'grondzakenvak'. In 2007 stapte ik over naar ingenieursbureau ARCADIS waar ik ervaring opdeed in het verrichten van grootschalige grondverwerving- en taxatie projecten.

Na met veel plezier te hebben gewerkt en geleerd bij twee zeer verschillende bedrijven was de tijd rijp voor zelfstandigheid.

Harenberg Grondzaken & Taxaties houdt zich bezig met advisering en bemiddeling bij grondzaken en het verrichten van taxaties in het buitengebied.

Woonachtig op een akkerbouwbedrijf in Dronten (Flevoland) sta ik midden in de dagelijkse praktijk van de agrarische sector. Door mijn opleiding, persoonlijke interesses en priv├ęsituatie ben ik als registertaxateur altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het buitengebied.

Bij het verrichten van mijn werkzaamheden streef ik naar prettige omgangsvormen en een correcte dialoog. Hierbij staat het belang van mijn opdrachtgever voorop. Met mijn persoonlijke aandacht voor uw zaak en deskundige blik op de praktijk voorziet Harenberg Grondzaken & Taxaties u van betrouwbaar advies.